Blog

Horgolt babasapi sállal hideg napokra!

bineszit
bineszit
2024.01.25 22:26
Horgolt babasapi sállal hideg napokra!

Horgolt sapi sállal hideg téli napokra kicsiknek

 

Figyelmedbe ajánlom a videóban megmutatott horgolt sapit és sálat!

Horgolt sapi sállal kicsiknek

Hűvös hideg napok vannak és  szükség van meleg divatos sapira és sálra..  A videóban megmutatott  baba sapi és sál meghorgolható kisbabánknak, unokánknak vagy ismerősünknek baba születésre ajándékként egyaránt. Én jó magam is sok- sok évtizede  horgolok   ajándékokat, ruhadarabokat. Mindig nagy szeretettel horgoltam és horgolok ma is babás dolgokat. Nagyon sok sapit, sálat, kesztyűt, takarót, ruhadarabot horgoltam már az évtizedek alatt. Kislány koromban saját magamnak, a babámnak és a családomban majd a kislányomnak, unokámnak családunkban kicsiknek nagyoknak. Amit most láthatsz egy nagyon egyszerű kezdő horgolók által is könnyen meghorgolható sapi és a sál  amely egyaránt több színben meghorgolható középvastag fonálból 3,5 és 4-es horgoló tűvel.. Nagyon kezdő horgolók először gyakorolják be a a láncszem és az egyráhajtásos pálca horgolását és utána jöhet a horgolása. 

A horgolási alapokról itt találsz rövid ízelítő videót:   Horgolás alapok 1.rész.

2023-ban elindult a Bineszit Horgolda Tudástáram ahol sok-sok videó segíti a horgolni vágyókat.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is.
Fonál, horgolótű kiválasztáshoz, horgolt darab méretének megállapításához kérj  szakmai  segítséget. A konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda