Bineszit Horgolda tudástár kezdőknek

Kedves Látogatóim!
Megtisztelő, hogy érdeklődtök a Bineszit Horgolda tudástár horgolási videókkal, horgolási leírásokkal elnevezésű, folyamatosan bővülő horgolástáram iránt.

2020-ban, több évtizedes horgolási tapasztalat után nyitottam meg a Bineszit Horgolda webáruházamat.

Eleinte személyes, később online formában is segítettem a kezdő horgolóknak ezt a gyönyörű kézműves tevékenységet elsajátítani.

A folyamatosan növekvő igényekhez megvásárolható videós horgolásanyagokat készítettem és emellett lépésről-lépésre követhető horgolás leírásokat állítottam össze pdf formában.

Elindítottam az online horgolós alkalmakat is.

A kezdő horgolók számára felvett videós anyagaim fantasztikus visszajelzéseket kaptak. Ezek alapján egy-egy terméket önállóan a kezdő horgolók is el tudnak készíteni.

Az igényekhez igazodva elindítottam a Bineszit Horgolda tudástáramat, mely klasszikus alaphorgolás videókkal segíti a kezdőket ebben a kézműves tevékenységükben kiteljesedni.

A tudástár induló videóim segítségével gyorsan, egyszerűen magad is el fogod tudni készíteni a Bineszit horgolt babacipőt, a francia horgolt cekkert, és a legnépszerűbb kispárna huzatokat. Horgolhatsz babaholmikat, ünnepi díszeket, környezettudatos tisztító korongokat, sálakat, terítőket és még sok ajándéktárgyat.

A tudástár havi díjfizetéssel lesz elérhető. A vásárlóim extra kedvezménnyel fognak tudni csatlakozni, a facebook csoportom tagjainak is meglepetéssel készülök.

Csatlakozz hozzánk! Horgolj Te is velünk! 

Iratkozz fel a hírlevelünkre és máris küldjük neked a Bineszit Horgolda tudástárból a zsenília fonalból készíthető horgolt tisztító korong oktató videóját, melyet ingyenesen érhettek el.

Kezdő horgolóknak is azonnali sikerélményt ad ennek az elkészítése!

Az alábbi űrlapon tudtok feliratkozni a Bineszit Horgolda tudástáram híreire. A feliratkozók számára automatikusan fogom küldeni a regisztrációs feltételeket és árakat.

 Ne feledd, a tudástáram nem csak egy gyűjtemény, hanem interaktívan közösen is horgolunk és szakmai segítséget is folyamatosan adok.

Célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Készülök egy különlegességgel is. Az alapszakmámhoz kötődően a tudástáramra regisztrálók egyedi kedvezménnyel vehetik igénybe a Horgolásból Vállalkozás szakmai konzultációimat.

Horgoljatok Ti is velünk!

Üdvözlettel:

Benedekné Ica, a Bineszit Horgolda megálmodója
www.bineszit.hu