Blog

Cekker horgolás kicsit másképpen!

2023.07.25 15:40
Cekker horgolás kicsit másképpen!

                                                                                                                                                                            Cekker horgolás kicsit másként!

Több mint három éve horgoltam meg az első cekkeremet, aminek azóta is nagyon nagy sikere van. Nagyon sokan meghorgolták a cekker horgoláshoz készített 6 részes  videóm alapján.            Akkor mint most is catania fonálból horgoltam.

Akkor azonban egy szálas Catania fonalat, 3-as és 3,5-ös horgoló tűt használtam.  A catania  50 grammos  125 m  fonal hosszúságú változatából horgoltam. 

Mivel több helyen olvastam  és jómagam  is horgoltam már nyári bevásárló szatyrot  nem cekkert vastagabb macramé   fonálból úgy gondoltam   vastagabb fonálból horgolok egy cekkert. Azonban a macramé fonál kiesett egyből a fonal választékomból mert ami bevásárló szatyrokat horgoltam  kissé nehéznek találtam.  Nem a horgolást hanem a szatyor súlyát. Így a választásom továbbra is a catania fonál volt de most nem  egy szállal hanem 2 szálas vastagsággal,   4,5   és 5,5  horgolótűkkel. 

A Bineszit Horgolda tudástáramban elerhetőek  a videók és a pdf leírás is az egyszálas catánia fonálból horgolt cekkerről illetve aki cekker horgoló csomagot vásárol abban is benne van a cekker horgolás 6 részes videója.

Most készült el a tegnapi napon az első 2 szálas catánia fonállal horgolt  cekkerem. 

A Cekker horgolás kicsit másként videó is a napokban fog elkészülni ami szintén felkerül a Bineszit Horgolda tudástáramba.  Természetesen itt az oldalamon és a hírlevél felíratkozóknak  közvetlenül megírom amint elkészült a videó!

Annyit elárulok már most, hogy ez a cekker 4 db 125 m hosszú Catania fonából készült.

A fonalból annyi maradt ki, hogy egy kulcstartót tudtam horgolni belőle.

A kulcstartó horgolásáról is készül videó. Igaz 2022-ben  a Karácsonyi készülődés során Hírlevélre  felíratkozottak már akkor megkapták PDF. formában a kulcstartó leírását.

Mivel a videóimban lépésről lépésre,  sorról sorra követhető a horgolás kezdő horgolóknak is ajánlom a cekker horgolását.  A Hand Made felirattal   egy teljesen egyedi divatos  bevásárló cekkert tudhat magáénak aki meghorgolja.  Ajándékként is nagyon szép egyedi ajándék lehet bármilyen alkalomra.

A tudástáramba folyamatosan feltöltöm e legfrisebb  horgolás videóim.  A  célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.
A tudástár horgolás videóimmal a célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda