Blog

Cekker horgolás kicsit másképpen!

Cekker horgolás kicsit másképpen!

                                                                                                                                                                            Cekker horgolás kicsit másként!

Több mint három éve horgoltam meg az első cekkeremet, aminek azóta is nagyon nagy sikere van. Nagyon sokan meghorgolták a cekker horgoláshoz készített 6 részes  videóm alapján.            Akkor mint most is catania fonálból horgoltam.

Akkor azonban egy szálas Catania fonalat, 3-as és 3,5-ös horgoló tűt használtam.  A catania  50 grammos  125 m  fonal hosszúságú változatából horgoltam. 

Mivel több helyen olvastam  és jómagam  is horgoltam már nyári bevásárló szatyrot  nem cekkert vastagabb macramé   fonálból úgy gondoltam   vastagabb fonálból horgolok egy cekkert. Azonban a macramé fonál kiesett egyből a fonal választékomból mert ami bevásárló szatyrokat horgoltam  kissé nehéznek találtam.  Nem a horgolást hanem a szatyor súlyát. Így a választásom továbbra is a catania fonál volt de most nem  egy szállal hanem 2 szálas vastagsággal,   4,5   és 5,5  horgolótűkkel. 

A Bineszit Horgolda tudástáramban elerhetőek  a videók és a pdf leírás is az egyszálas catánia fonálból horgolt cekkerről illetve aki cekker horgoló csomagot vásárol abban is benne van a cekker horgolás 6 részes videója.

Most készült el a tegnapi napon az első 2 szálas catánia fonállal horgolt  cekkerem. 

A Cekker horgolás kicsit másként videó is a napokban fog elkészülni ami szintén felkerül a Bineszit Horgolda tudástáramba.  Természetesen itt az oldalamon és a hírlevél felíratkozóknak  közvetlenül megírom amint elkészült a videó!

Annyit elárulok már most, hogy ez a cekker 4 db 125 m hosszú Catania fonából készült.

A fonalból annyi maradt ki, hogy egy kulcstartót tudtam horgolni belőle.

A kulcstartó horgolásáról is készül videó. Igaz 2022-ben  a Karácsonyi készülődés során Hírlevélre  felíratkozottak már akkor megkapták PDF. formában a kulcstartó leírását.

Mivel a videóimban lépésről lépésre,  sorról sorra követhető a horgolás kezdő horgolóknak is ajánlom a cekker horgolását.  A Hand Made felirattal   egy teljesen egyedi divatos  bevásárló cekkert tudhat magáénak aki meghorgolja.  Ajándékként is nagyon szép egyedi ajándék lehet bármilyen alkalomra.

A tudástáramba folyamatosan feltöltöm e legfrisebb  horgolás videóim.  A  célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.
A tudástár horgolás videóimmal a célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda