Blog

Horgolt kisvirágokkal díszítettem az újszülötteknek készült szettet

bineszit
bineszit
Horgolt  kisvirágokkal díszítettem az újszülötteknek készült szettet
Újszülöttek babafotózáshoz rendszeresen rendelnek tőlem szetteket, ezekre a kis virágokat is magam horgolom.
A képen látható horgolt előke, horgolt babasapka és horgolt fejpánt külön és szettben is rendelhető. Babás horgolt termékeket folyamatosan készítek egyedi rendelésre és saját webshop termékként is.
Különlegessége, hogy a babaholmikat díszítő kis virágokat is horgolással készítem.
A horgolt fejpántokat a babafotósok is kérik tőlem, és  a szülők is.
Sokan ajándékba viszik, míg mások saját maguk szeretnék meghorgolni.
A Bineszit Horgolda vállalkozásomhoz akkor is fordulhatsz, ha egyedi horgolt terméket szeretnél, akkor is ha webshopban vásárolnál kész horgolásokat és kérheted a segítségemet is, mellyel magad is el tudod készíteni ezeket a termékeket.
A horgolás tanításomat egy rövid ingyenes konzultáció előzi meg, melyben átbeszéljük, hogy mit szeretnél, vannak-e hozzá eszközeidm, fonalaid, teljesen kezdő vagy vagy már haladó, és csak a mintát szeretnéd átbeszélni velem.
Igény szerint segítelek.
Fordulj hozzám bizalommal!
A képen látható horgolt termékek elkészítése még nem része a Bineszit Horgolda tudástáramnak, de ha igénylitek, természetesen erről is készítek videót.
Iratkozz most fel a hírleveleimre és azonnal küldöm neked az ajándék tisztítókorong horglás videómat.
A tudástár horgolás videóimmal a célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda