Blog

A videómban a horgolótű választási szempontokról is beszélek

bineszit
bineszit
A videómban a horgolótű választási szempontokról is beszélek
Neked milyen vastagságú és milyen típusú horgolótűid vannak otthon? A Bineszit Horgolda tudástáram videóban erről is beszélek.
A webáruházamban a fonalak, horgoltűk, kellékek mellett kiemelt szerepet kaptak a horgolócsomagok. Ezekben jellemzően egy adott termék elkészítéséhez kapod meg a pontos elkészítési tudásanyagomat, a hozzávaló fonalat, horgolótűt.
A termékek oldalán az ajánlott horgolótű vastagságot is több helyen feltüntetem, de a fonalak cimkéjén is kapsz ehhez segítséget.
Az hogy melyik típusú horgolótűt vedd meg függ attól, hogy kezdő vagy haladó horgoló vagy, a horogolótű vastagsága a fonaltípustól és attól függ, hogy mennyire lazán horgolsz.
Amikor a horgolást oktató videókat készítem az eszközökről is beszélek.
Szívesen fordulnak hozzám egyéni szakmai tanácsért is azok, akik most kezdik ezt a kézműves tevékenységet.
Biztatlak téged is, hogy próbáld ki milyen érzés alkotni egy horgolt terméket. Kezdd például a zsenília fonalból horgolt tisztítókorongokkal, ennek a videóját a Bineszit Horgolda tudástáram iránt érdeklődők ajándékba kapják meg. Feliratkozni itt tudsz.
Az igényekhez igazodva hamarosan indul a Bineszit Horgolda tudástáram.
A tudástár induló videóim segítségével gyorsan, egyszerűen magad is el fogod tudni készíteni a Bineszit horgolt babacipőt, a francia horgolt cekkert, és a legnépszerűbb kispárna huzatokat. Horgolhatsz babaholmikat, ünnepi díszeket, környezettudatos tisztító korongokat, sálakat, terítőket és még sok ajándéktárgyat.

Célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás,
a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda