Tudástár horgolás videók előfizetőknek

Babacipő horgolás Bineszit Horgolda tudásanyag kezdő horgolóknak

bineszit
bineszit
Babacipő horgolás Bineszit Horgolda tudásanyag kezdő horgolóknak

A tartalom megosztása nem engedélyezett! Kizárólag regisztrált előfizetők számára elérhető.

Ebben a videóban babacipő horgoláshoz mutatom meg a kezdő első sor horgolását. Ezt a babacipőt fehér színben keresztelőre ajánlom. Azonban színes babacipő bármilyen alkalomra, babalátogatásra is nagyon kedves ajándék! A videót babacipő horgolás kihívásához készítettem. A videó alapján a kezdő és újra kezdő horgolók is nagyon könnyen elkészíthetik! Horgolj Te is velünk!

Ebben a videóban babacipő horgoláshoz mutatom meg a 2 és 3. sor horgolását.Ezt a babacipőt fehér színben keresztelőre ajánlom. Azonban színes babacipő bármilyen alkalomra, babalátogatásra is nagyon kedves ajándék! A videót babacipő horgolás kihívásához készítettem. A videó alapján a kezdő és újra kezdő horgolók is nagyon könnyen elkészíthetik! Horgolj Te is velünk!

Ebben a videóban a cipőtalp 4. sorának és a cipő felsőrész első sorának a meghorgolását mutatom meg. Ezt a babacipőt fehér színben keresztelőre ajánlom. Azonban színes babacipő bármilyen alkalomra, babalátogatásra is nagyon kedves ajándék! A videót babacipő horgolás kihívásához készítettem. A videó alapján a kezdő és újra kezdő horgolók is nagyon könnyen elkészíthetik! Horgolj Te is velünk!

Ebben a videóban a cipőfelsőrész második, harmadik és negyedik sorának a meghorgolását mutatom meg. Ezt a babacipőt fehér színben keresztelőre ajánlom. Azonban színes babacipő bármilyen alkalomra, babalátogatásra is nagyon kedves ajándék! A videót babacipő horgolás kihívásához készítettem. A videó alapján a kezdő és újra kezdő horgolók is nagyon könnyen elkészíthetik! Horgolj Te is velünk!

Ebben a videóban a cipő felsőrész 5. befejező sorának meghorgolását valamint a díszítő virág felvarrását és a fonalak eldolgozását mutatom meg. A babacipőt fehér színben keresztelőre ajánlom. Azonban a színes babacipő bármilyen alkalomra, babalátogatásra is nagyon kedves ajándék! A videót babacipő horgolás kihívásához készítettem. A videó alapján a kezdő és újra kezdő horgolók is nagyon könnyen elkészíthetik! Horgolj Te is velünk!