Regisztráció a Bineszit Horgolda tudástár horgolás szolgáltatáshoz
Regisztráció a Bineszit Horgolda tudástár horgolás szolgáltatáshoz
5 000 Ft

Regisztráció a Bineszit Horgolda tudástár horgolás szolgáltatáshoz

Regisztráció a Bineszit Horgolda tudástár horgolás szolgáltatásomhoz! 

A szolgáltatásom Neked szól, ha most szeretnél elkezdeni horgolást tanulni vagy újrakezdő vagy és szeretnéd felfrissíteni az alapokat.

A több évtizedes horgolási tapasztalataim alapján elkészített horgolás videóim közeli felvételeken részletesen magyarázva segítenek abban, hogy önállóan is el tudd kezdeni ezt a kézműves tevékenységet.

A tudástár folyamatosan bővülő anyagai egy hónapig lesznek elérhetők számodra a regisztráció után. Emailben fogunk értesíteni a lejáratról és a hosszabbítási linket is ekkor küldjük el.

Mit tartalmaz a Bineszit Horgolda tudástáram? Olvasd tovább a bővebben gombra kattintva...

 

Jellemző
Bineszit Horgolda tudástár
5 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Részletek

A Bineszit Horgolda tudástár szolgáltatásom  Videókat, leírásokat  tartalmaz  amelyet folyamatosan bővítek! Az eddig feltöltött videók listáját lentebb találod meg!

Az egy-egy videót vagy  leírást a horgoló csomagok is tartalmaznak ! A horgoló csomag vásárlói számára az általa megvásárolt csomag termékhez kapcsolódó  videó linkjeit kapják meg. ( pl babasapi horgoló csomag vásárló megkapja a csomagban a fonalakon és kelléken kívűl a babasapi horgolós videókat. )

A Horgoló csomagokot a  vásárlók  havonta 15 perc a tudástár tagok pedig havonta 30 perc  horgolás konzultációt kapnak ajándékként !

Havonta új horgolás videókat készítek, mellyel a tudástárat bővítem.

 

A Bineszit Horgolda Tudástár tagjai horgolással, horgolt termékek értékesítésével kapcsolatos  szakmai segítséget is igénybe vehetnek  havonta   30 percet   ingyenesen .

Az alapszakmámhoz kötődően a tudástáramra regisztrálók  igénybe vehetik  a Horgolásból Vállalkozás szakmai konzultációimat.

Ne feledd, a tudástáram nem csak egy gyűjtemény hanem rövidesen interaktívan közösen is horgolunk!

 

A regisztrációs díj befizetése után automatikusan fogjuk küldeni számodra a tudástár elérhetőségét 1-2 napon belül.

A regisztrált vásárlói fiókodba belépve láthatod azonnal a horgolás videókat.

 

 

 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda
Adatok
Cikkszám
106313
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek