Tudástár horgolás videók előfizetőknek

Cekker horgolás videók Bineszit Horgolda tudástár

bineszit
bineszit
Cekker horgolás videók Bineszit Horgolda tudástár

A tartalom megosztása nem engedélyezett! Kizárólag regisztrált előfizetők számára elérhető.

Ebben a videóban egy cekker horgolását mutatom meg lépésről lépésre. A horgolt cekkert legelőször a környezettudatosság jegyében készítettem el pamutfonalból. Nagyon nagy sikere volt a családomban hiszen kis helyen elfér és mindig kéznél van ha bevásárolni megyünk. Készítettem sorról sorra egy több részes videót hozzá amely videó alapján a kezdő horgolók is nagyon könnyen meghorgolhatják. Horgolj Te is velünk!

Ebben a 2. videóban a cekker horgolását mutatom meg lépésről lépésre továbbhaladva az első gombolyag fonál elhorgolása után. A horgolt cekkert legelőször a környezettudatosság jegyében készítettem el pamutfonalból. Nagyon nagy sikere volt a családomban hiszen kis helyen elfér és mindig kéznél van ha bevásárolni megyünk. Az előző évben cekker horgolós kihívásra készítettem sorról sorra egy 6. részes videót hozzá amely videó alapján a kezdő horgolók is nagyon könnyen meghorgolhatják.

Ebben a 3. videóban a cekker horgolását mutatom meg lépésről lépésre továbbhaladva a 28. sor elkészítése után. . A horgolt cekkert legelőször a környezettudatosság jegyében készítettem el pamutfonalból. Nagyon nagy sikere volt a családomban hiszen kis helyen elfér és mindig kéznél van ha bevásárolni megyünk. Az előző évben cekker horgolós kihívásra készítettem sorról sorra egy 6. részes videót hozzá amely videó alapján a kezdő horgolók is nagyon könnyen meghorgolhatják.

Ebben a 4. videóban a cekker horgolását mutatom meg lépésről lépésre továbbhaladva a cekker fogójának kialakításával. A horgolt cekkert legelőször a környezettudatosság jegyében készítettem el pamutfonalból. Nagyon nagy sikere volt a családomban hiszen kis helyen elfér és mindig kéznél van ha bevásárolni megyünk. Az előző évben cekker horgolós kihívásra készítettem sorról sorra a 6. részes videót hozzá amely videó alapján a kezdő horgolók is nagyon könnyen meghorgolhatják.

Ebben az 5. videóban a cekker fogójának és oldalának befejező horgolását mutatom meg lépésről lépésre. A horgolt cekkert legelőször a környezettudatosság jegyében készítettem el pamutfonalból. Nagyon nagy sikere volt a családomban hiszen kis helyen elfér és mindig kéznél van ha bevásárolni megyünk. Az előző évben cekker horgolós kihívásra készítettem sorról sorra a 6. részes videót hozzá amely videó alapján a kezdő horgolók is nagyon könnyen meghorgolhatják.

Cekker horgolás befejező 6. videóban a cekker fogójának és oldalának teljes befejezését, a fonalak elvarrását és a díszítő elem felvarrását mutatom meg lépésről lépésre. A horgolt cekkert legelőször a környezettudatosság jegyében készítettem el pamutfonalból. Nagyon nagy sikere volt a családomban hiszen kis helyen elfér és mindig kéznél van ha bevásárolni megyünk. Az előző évben cekker horgolós kihívásra készítettem sorról sorra 6. részes videót hozzá amely videó alapján a kezdő horgolók is nagyon könnyen meghorgolhatják.