Tudástár horgolás videók előfizetőknek

Kispárna horgoló videók Bineszit Horgolda tudástár

bineszit
bineszit
Kispárna horgoló videók Bineszit Horgolda tudástár

A tartalom megosztása nem engedélyezett! Kizárólag regisztrált előfizetők számára elérhető.

Ebben a videómban egy 40x40 cm-es zsenília fonálból félpálcával horgolt kispárna horgolásához adok segítséget . Kezdő horgolók is bátran hozzákezdhetnek. A Bineszit Horgolda kezdő és haladó horgolóknak készült videómban a lépéseket követve azonnal horgolási élményt kapsz.

Ebben a videómban egy 40x40 cm-es zsenília fonálból egy ráhajtásos pálcával horgolt kispárna horgolásához adok segítséget . Kezdő horgolók is bátran hozzákezdhetnek. A Bineszit Horgolda kezdő és haladó horgolóknak készült videómban a lépéseket követve azonnal horgolási élményt kapsz.

Kör alakú párna horgolása zsenilia fonalból 1 rész . Részletes lépésről lépésre videó kezdő horgolóknak is. Ebben a videómban egy kör alakú zsenília fonálból horgolt kispárna horgolásához adok segítséget . Kezdő horgolók is bátran hozzákezdhetnek. A Bineszit Horgolda kezdő és haladó horgolóknak készült videómban a lépéseket követve azonnal horgolási élményt kapsz.

Kör alakú párna horgolás zsenilia fonalból amelyet a kezdő horgolók is megtudnak horgolni a részletes videó alapján. 2. sor. Kör alakú párna horgolása zsenilia fonalból 2 rész . Részletes lépésről lépésre videó kezdő horgolóknak is. Ebben a videómban egy kör alakú zsenília fonálból horgolt kispárna horgolásához adok segítséget . Kezdő horgolók is bátran hozzákezdhetnek. A Bineszit Horgolda kezdő és haladó horgolóknak készült videómban a lépéseket követve azonnal horgolási élményt kapsz.