Horgolj Te is  Bineszittel ajándékot !
Horgolj Te is Bineszittel ajándékot !

Horgolj Te is Bineszittel ajándékot !

Horgolj Te is  Bineszittel ajándékot !
Horgolj Te is  Bineszittel ajándékot !

Köszönöm, hogy  érdeklődsz Horgolás ötleteim leírásaim iránt. A Hogyan és mit  horgolj  ötleteket tartalmazó Hírleveleimre a   Horgolj Te is BINESZITTEL ajándékot linken itt tudsz felíratkozni.

A részletekért olvass tovább az oldalon!

 

 

Részletek

Horgolj-Te is Bineszittel 2024-ben első alkalommal inditom a horgolást kedvelőinek !


Örömmel tájékoztatlak , hogy rövidesen  elindul a  horgolj Bineszittel  ajándékot  ötlet sorozatunk. A sorozatban a fonállal, horgolótűvel és a horgolással kapcsolatos tudnivalókat is olvashatsz majd.Olvashatsz minta leírásokról!  A minta leírásokra egy-egy horgolt darab ötletet találsz, hogy mit javaslok az adott  mintával horgolni. 

Az ajándék ötletekben csak olyan ötleteket adok amit már magam is meghorgoltam többször is.
A sorozatomban szereplő ötletekről  rendszeresen tájékoztatást kapnak az érdeklődők  Hirlevél felíratkozás után. Az ötleteket,  tudásanyagokat úgy terveztem, hogy a teljesen kezdő horgolók is megtudják horgolni az ajándékokat és akkor  megtapasztalhatják ennek a kézműves tevékenységnek az élményét. 
Ha Te is szeretsz horgolni vagy szükséged lenne pár horgolt ajándék ötletre de nem találtál még kedvedre valót vagy van ötleted  de nem tudod önállóan elkezdeni a horgolást és segítségre van szükséged, akkor jó helyen jársz.

Kövesd a blogomat,  a facebook csoportunkat és a youtobe videóimat.

Bármelyik kérdésemre a válasz rád is vonatkozik  vagy kérdéseid vannak horgolással kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal kérj Feliratkozás ingyenes 15 perces konzultációra  vagy írj  az info(kukac)bineszit.hu    e-mail címemre !


A tudástárban feltöltött tudásanyagok  segítségével  teljesen kezdő horgolók is tudnak ajándékot horgolni és megtapasztalhatják ennek a kézműves tevékenységnek az élményét.



Horgolj Te is velünk! 

Benedekné Ica a Bineszit Horgolda megálmodója       

https://bineszit.hu

 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda
Adatok
Cikkszám
708391
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek