Horgolj Te is Bineszittel ajándékot !

Horgolj-Te is Bineszittel ajándék ötlet egész éven át  sorozatomat  2024-ben első alkalommal indítottam útjára amelyet a horgolást kedvelőinek készítettem. 

Az ötletekről tájékoztatást  HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS után  kapnak e-mail címükre az érdeklődők.

 


1termék 11

Horgolj-Te is Bineszittel ajándék ötlet egész éven át  Hírlevél sorozatomat  2024-ben ielső alkalommal indítom útjára amelyet a horgolást kedvelőinek készítek !

 

Örömmel tájékoztatlak  a "Hogyan horgolj Bineszittel 13+1 Karácsonyi ajándékot"  sorozatom   átdolgozása folyamatban  és egy egész éven át tartó havonta egy-egy alkalommal megjelenő hírlevélsorozatommal  adok ötleteket a a hírlevél felíratkozóimnak.  

A  horgolni vágyóknak egész évben szükségük van újabbnál ujabb divatos horgolási ötletekre. A horgolást most tanulóknak pedig   olyan segédanyagra amelyikkel nagyon egyszerüen tudnak horgolni.  Igaz nagyon sok videó kering a neten de nagy szükség van segítségre hiszen ellehet veszni a videók tömkelegébe és nagyon sok időbe telik mire azt a videót, segédanyagot megtalálják   amelyikkel a legkönyebben legrövidebb időn belül egy sikerélményt nyújtó horgolást eltudnak készíteni.   

Az ötletekről tájékoztatást  HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS után  kapnak e-mail címükre az érdeklődők. A  horgolási mintákat, ötleteket,  tudásanyagokat úgy válogatom, hogy a teljesen kezdő horgolók is megtudják horgolni az ajándékokat és akkor  megtapasztalhatják ennek a kézműves tevékenységnek az élményét. Hiszen nem csupán egy horgolt ajándékot készítünk, hanem egy olyan ajándékot amibe belehorgoljuk a legmélyebb érzéseink egyik legfontosabbikát a szeretetünket. 

Ha  régóta tervezgeted, hogy megtanulsz horgolni vagy már megtanultál és Te is szeretsz horgolni setleg szükséged lenne pár horgolt  ötletre de nem találtál még kedvedre valót vagy van ötleted  de nem tudod önállóan elkezdenia horgolást és segítségre van szükséged, akkor jó helyen jársz. 

Tudsz horgolni, sok-sok horgolt darabod van de nem tudod hogyan tudnál vele plusz jövedelmet szerezni? 

Ebben is tudok  tanácsot adni! 

 Azonban ha csak egy fellángolás akkor el kell szomorítanom Téged, mert mint mindenhez ehhez is kell elszántság, kitartás és rendszeres szabadidő !

Amennyiben  kérdéseid vannak horgolással kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal kérj ingyenes 15 perc konzultációt vagy írj  az info(kukac)bineszit.hu    e-mail címemre !


Kövesd  a blogomat és az  oldalaimat. Fonal kiválasztással, horgolással kapcsolatos kérdéseiddel Fordulj hozzám bizalommal kérj ingyenes 15 perc konzultációt vagy írj  az info@bineszit.hu e-mail címemre !

Horgolj Te is velünk! 

a Bineszit Horgolda   Facebookcsoportomat    ITT találod!

a Youtube csatornámat  ITT találod!   

De jelen vagyok az Instagramon  és a TIK-TOKON is!

 

Várlak szeretettel a témával kapcsolatban!

Benedekné Ica a Bineszit Horgolda megálmodója
www.bineszit.hu