Blog

Karácsonyi díszeket horgoltam

bineszit
bineszit
Karácsonyi díszeket horgoltam
A délutáni kávézás közben én már a karácsonyra készülök.
Konzultációm volt az egyik délután és Kati kérdezte a beszélgetés végén,hogy most éppen mit horgolok. Előző nap kezdtem el zöld kis fenyőfákat horgolni és azokat feldíszíteni, küldtem át neki erről fotót,ezt láthatjátok a blog képen.
A webshopomban a zöld színű fonalak több árnyalatát is tartom, ezeket IDE kattintva tudjátok megnézni.
Ebből a színből népszerűek a kispárna horgoló csomagok például, ahol egyben mindent meg lehet rendelni és részletes videó is segít abban, hogy magad is meg tudd horgolni rövid idő alatt.
Kis horgolási alapok elsajátítása után Te is tudsz saját karácsonyi díszeket készíteni. Szólj ha igényelsz benne segítséget!
Ide most beteszek egy korábbi videómat, ahol adventi naptár horgoláshoz adtam ötleteket. Ezzel is érdemes foglalkozni, igazán feltöltő,kikapcsoló program.
A képen látható horgolt termékek elkészítése még nem része a Bineszit Horgolda tudástáramnak, de ha igénylitek, természetesen erről is készítek videót.
Iratkozz most fel a hírleveleimre és azonnal küldöm neked az ajándék tisztítókorong horglás videómat.
A tudástár horgolás videóimmal a célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás, a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda