Blog

Csatlakozz a Bineszit Horgolda júniusi horgolás kihívásához!

bineszit
bineszit
Csatlakozz a Bineszit Horgolda júniusi horgolás kihívásához!
Csatlakozz a horgolás kihívunkhoz! Kezdőként és haladóként is sikerélményt fog adni a számodra! Kattints IDE!
A Bineszit Horgolda tudástáram hírlevél feliratkozói kapják meg június hónapban ajándékként a horgolt tisztítókorong részletes oktató videóját.
Ezt a puha tisztítókorongot a kihívásban zsenília fonalból horgoljuk. A vele egybehorgolt elemmel könnyedén húzható kézre és kényelmes vele a tisztítás.
Én is ezt használom itthon képenyőtörlésre számítógépen és mobiltelefon esetében is. A világosabb színt kisgyermekes anyukák szokták rendelni, ők utazás közben használják a gyermekük arc és kéztörlésére.
Férfiak számára a sötétebb színeket kérik ezt a visszajelzések szerint autóban használják műszerfal törlésre.
Praktikus darab és a részletes horgolás videóm alapján a kezdők is 30-60 perc alatt el tudják készíteni.
A videó előnye, hogy bármikor megállítható, visszatekerhető és ha még így is valamiben nem vagy biztos, tőlem is kérdezhetsz, hogy hogyan készítsd.
A kisunokám legutóbb ezt a típust négyzetes alakban kérte tőlem otthoni portörléshez. Az alap videómban használt horgolási mintát más horgolt termékhez is használhatod, és a zsenília fonalakat és horgolótűt a webshopomban is megvásárolhatod.
Az hogy melyik típusú horgolótűt vedd meg függ attól, hogy kezdő vagy haladó horgoló vagy, a horogolótű vastagsága a fonaltípustól és attól függ, hogy mennyire lazán horgolsz.
Biztatlak téged is, hogy próbáld ki milyen érzés alkotni egy horgolt terméket. Kezdd például a zsenília fonalból horgolt tisztítókorongokkal, ennek a videóját a Bineszit Horgolda tudástáram iránt érdeklődők ajándékba kapják meg. Feliratkozni itt tudsz.
Az igényekhez igazodva hamarosan indul a Bineszit Horgolda tudástáram.
A tudástár induló videóim segítségével gyorsan, egyszerűen magad is el fogod tudni készíteni a Bineszit horgolt babacipőt, a francia horgolt cekkert, és a legnépszerűbb kispárna huzatokat. Horgolhatsz babaholmikat, ünnepi díszeket, környezettudatos tisztító korongokat, sálakat, terítőket és még sok ajándéktárgyat.

Célom egy olyan közösség építése, akinek fontos az aktív kikapcsolódás,
a kreatív tevékenység és szívesen megismer másokat is, akik hasonlóan gondolkoznak.

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda