Blog

Puffy körsál készítés hideg téli napokra

2023.02.07 21:21
Puffy körsál készítés hideg téli napokra

Puffy körsál készítés horgolás tudás nélkül!

A babacipő horgolás közepette elővettem  egy Alize Puffy fonalat ami már régóta izgatta a fantáziám, hogyan lehet ebből egy jó meleg körsálat készíteni nagyon rövid idő alatt.

Nem sokáig kellett gondolkodnom hiszen jópár reklám anyag megjelent már erről a puffy fonálról és úgy gondoltam a napokban jött  egyre  hidegebb időben   másnak is nagy szüksége llehet   egy jó meleg körsálra.  A  Puffy körsálhoz készítéséhez szinte csak a fonálra van szükséged   és egy mankóra ha még   sosem készítettél körsálat. A fotón lévő körsálamat nagyon rövid idő alatt szinte egy órahossza alatt elkészítettem. Hossza  kb 65.cm.

Nem baj ha incs horgolótűd és nem tudsz horgolni sem. A fonálon az előre készített hurkokból  a kezed segítségével tudod kialakítani a mintát.  Ez a Puffy fine fonál bármelyik színben használható nagyon jó meleg téli sálhoz de   tavaszi nyári takarók  készítéséhez is használható a hűvös napokra. Lehet belőle  a sálon kívűl, takaró,  pulóver, poncsó   de készíthetünk jkó kis pihe puha párnát is.

Összetétele  100% mikropoliészter

100 gramos a kiszerelése és 14,5 m hosszú.

Egy kb 70 cm-es sál készítéséhez    100  gramm elegendő

Elkészült a videóm is, hogy  én hogyan készítettem el a körsálat Puffy Fonalból.

Jó körsál készítést kívánok mindenkinek!

 

Benedekné Ica

Bineszit Horgolda

info@bineszit.hu

instagram

facebook

youtube