Blog

Horgolj Te is Velünk Zsenilia fonalból

bineszit
bineszit
2022.10.10 16:54
Horgolj Te is Velünk Zsenilia fonalból

Horgolj Te is Velünk Zsenilia fonalbl Ajándékot!

Mint tudjátok szeptember 21.-től folyamatosan küldök   ajándék ötleteket   videóval a facebook csoportunkba és a Hírlevélfelíratkozóknak leírással  videóval kibővitve.

Az elkövetkező időben olyan ajándékötletet is kaptok ami nem a hagyományos fonalból lesz horgolható hanem  egy nagyon kellemes tapintású, puha zsenilií fonalból. Ezt a kis előzetest azért írom  mert   van egy nagyon kedves ismerősöm aki 40 év után kezdett el horgolni ismét   pár hónappal ezelőtt. A zsenilia fonalat választotta. Elmondása szerint egy nagyon kellemes  gyerekori élményt idézett fel a horgolás. Ezt a fajta élményt  gyermekkorában élte át utoljára. Igaz alkotói tevékenységgel foglalkozik hosszú évtizedek óta. A horgolás azonban egy másfajta élményt, kikapcsolódást, feltöltődést jelent számára. Azóta  folyamatosan horgol és természetesen a zsenilia fonálból. Most nagyon sok szín érkezett amiből lehet választani, hogy amikor majd egy-két hét múlva hírlevélben küldöm a zsenilia fonalból horgolt ajándék ötletet addig betudjátok szerezni itt a webáruházamban is. 

A párna horgoláson kivűl egy nagyon szép és hasznos,   rövid idő alatt elkészíthető ötletet is megmutatok majd a Bineszit Horgolda  facebook csoport és a Hírlevélfelíratkozóknak!