Blog

Babás dolgok horgolása a Bineszit Horgolda csoportba

bineszit
bineszit
2023.04.23 21:05
Babás dolgok horgolása a Bineszit Horgolda csoportba

Babás dolgok horgolása a Bineszit Horgoldában!

Hogyan jutott eszembe, hogy babás dolgokat horgoljunk közösen? 

Amióta horgolgatok sok-sok terméket meghorgoltam de a szívem mindig visszahúz életem legfantasztikusabb élményéhez amikor a kislányomnak horgolhattam  az első  kiscipőjét, takaróját és  ruhácskáit. Aztán   ami még fantasztikusabb élményem volt  amikor az első  unokámnknak horgolhattam szebbnél szebb dolgokat...

Ezért úgy gondolom  szükség van egy olyan horgolós csoportra ahol a nagyon kezdő horgolóktól a gyakorlott horgolókig akik szeretnének babás dolgokat horgolni így  közösen horgolhassunk és nagyon sokan  megérezhessék ezeket a nem mindennapi érzésekett, örömteli pillanatokat, hogy Mit jelent babás dolgot horgolni !

Megnyitottam  a horgolt babás dolgok facebook oldalam . Nem régen inditottam útjára, de az első közvélemény kutatásom   megvolt  az első jelentkezőktől.  Ezúton is köszönöm, hogy válaszoltatok. A horgolt babacipő és a babatakaró ami a legtöbb szavazatot kapta. A babacipő egy kisebb darab rövidebb idő alatt ellehet készíteni. A cipőtalp hossza mindössze 8-9 cm. A takaró legkisebb méretű 6x70 cm szoktunk ujszülött babának horgolni. Én javaslok egy kicsit nagyobbat mert olyan hamar nőnek a picibabák és sokáig tudják használni, ha egy kicsit nagyobbat horgolunk.

Semmiről sem maradtatok le. Aki babaruhákat szeretne  horgolni  bátran csatlakozhat  a  babaruhás horgolós zárt közösségünkhöz szeretettel várjuk.

Figyeljétek az oldalt rövidesen kezdjük a  sokak által többször kért horgolt  babacipő horgolásunkat!

Facebook csoportomba itt tudsz jelentkezni :https://www.facebook.com/groups/horgoltbabaruha

Várlak szeretettel! Horgolj Te is velünk! 

Benedekné Ica

+36-20-5389021