Blog

Hobbyról röviden...

bineszit
bineszit
Hobbyról röviden...

Hobbyról röviden.... vagy kicsit hiosszabban?

Hobbyról röviden...... vagy kicsit hosszabban?

Korábban már írtam itt a blogomban is   és a facebook oldalamon is   miért fontos, hogy legyen hobbynk.  De mi is a "Hobby"

A hobby nem más mint egy lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre. Egy olyan tevékenység amit szívesen csinálunk  még akkor is ha néha kicsit fáradtak vagyunk hiszen a hobbynk feltölt, energiával lát el bennünket, sikerélményt nyújt, növeli az önbizalmunkat...   és sorolhatnám még   hosszú sorokon keresztül. Azonban azon kevesen gondolkodunk el, hogy ezzel a "hobby" tevékenységünkkel mennyit tettünk a mentális egészségünkért is.

Sokszor az embereknek nincs önbizalmuk, bátorságuk, félnek valamitől és nem éreznek tehetséget , hogy bele kezdjenek egy-egy kreatív új  dologoba önállóan. Ahhoz, hogy mindezek a tulajdonságaink megváltozzanak, bátrak legyünk merjünk hozzá kezdeni uj hobby keresésében  ehhez mi is kellünk de kell egy kis bátorítás   amihez nagyon sok segítséget kapunk az interneten,  barátainktól és ismerőseinktől is.

Vedd észre a körülötted zajló  változásokat, találj magadnak  a szabadidődben  igazi feltöltődést egy igazi hobbyt   egy olyan hobbyt ami a fejlődésedet szolgálja  és később áttudod adni gyermekeidnek, unokáidnak a tanultakat. Ezekhez kívánok  kedves látogató jó kis kikapcsolódást  és egy jó hobbyt!

Várlak szeretettel a Bineszit Horgoldába   ahol  a horgolás rejtelmeit  ismerheted meg. Ünnepekre apró ajándék készítéssel   tudunk örömet szerezni.

Most egy  rövid idő alatt maradék fonálból meghorgolható húsvéti nyuszi horgolásához   nézhetsz meg itt az alábbi linken.

Benedekné Ica 

info@bineszit.hu 

nyuszi horgos egyszerűen