Blog

Húsvéti tojás és nyuszi horgolás....

bineszit
bineszit
2023.03.18 11:28
Húsvéti tojás és nyuszi  horgolás....

Horgolj  Te is velünk húsvétig dekorációhoz, ajándékba nyuszikat vagy tojásokat......

Horgolj Te is velünk húsvétig dekorációhoz, ajándékba nyuszikat vagy tojásokat......

 

Ismét eltelt egy év. A tavasszal együtt közöleg   a Húsvét. A húsvéti ünnepeken nem hiányozhat a nyuszi,  a hímes tojás.   Ma már nagyon sokféle formában megjelennek több héttel Húsvét előtt az ajándéknak vagy húsvéti dekorációhoz szánt  darabok a boltokban és a kreatív oldalakon egyaránt.

Szerintem a legkedvesebb  ajándék vagy dekoráció amit saját magunk elkészítünk. Nagyon rövid idő alatt, kezdők számára is  meghorgolható   nyuszi  és  tojásdíszt  mutatok az oldalamon  amelyeket akár maradék fonálból is elkészíthetünk. Figyeld a   híranyagot   március 21.-től a horgoló csomagok között megjelenik, megvásárolható majd  a nyuszi és horgolt tojás leírásáról ól szóló  videóm  kellékekkel együtt .

Kérdéseid  megválaszolásához kérj ingyenes 15 perces időpontot vagy küldj üzenetet az info@bineszit.hu e-mail címemre.

Csak kattintanod kell ide   Időpontfoglalás   és máris kérhetsz ajándékba, ingyenesen időpontot egy 15 perces beszélgetésre, tanácsadásra. Írdd meg mi a kérdésed  és válaszd ki az időpontot és én az általad megadott kérdésekre a megadott telefonszámodon és a megadott időben hívlak! Természetesen előtte az általad megadott  e-mailban is értesítelek,

 

Benedekné Ica

info@bineszit.hu