Blog

Húsvéti tojás és nyuszi horgolás....

bineszit
bineszit
Húsvéti tojás és nyuszi  horgolás....

Horgolj  Te is velünk húsvétig dekorációhoz, ajándékba nyuszikat vagy tojásokat......

Horgolj Te is velünk húsvétig dekorációhoz, ajándékba nyuszikat vagy tojásokat......

 

Ismét eltelt egy év. A tavasszal együtt közöleg   a Húsvét. A húsvéti ünnepeken nem hiányozhat a nyuszi,  a hímes tojás.   Ma már nagyon sokféle formában megjelennek több héttel Húsvét előtt az ajándéknak vagy húsvéti dekorációhoz szánt  darabok a boltokban és a kreatív oldalakon egyaránt.

Szerintem a legkedvesebb  ajándék vagy dekoráció amit saját magunk elkészítünk. Nagyon rövid idő alatt, kezdők számára is  meghorgolható   nyuszi  és  tojásdíszt  mutatok az oldalamon  amelyeket akár maradék fonálból is elkészíthetünk. Figyeld a   híranyagot   március 21.-től a horgoló csomagok között megjelenik, megvásárolható majd  a nyuszi és horgolt tojás leírásáról ól szóló  videóm  kellékekkel együtt .

Kérdéseid  megválaszolásához kérj ingyenes 15 perces időpontot vagy küldj üzenetet az info@bineszit.hu e-mail címemre.

Csak kattintanod kell ide   Időpontfoglalás   és máris kérhetsz ajándékba, ingyenesen időpontot egy 15 perces beszélgetésre, tanácsadásra. Írdd meg mi a kérdésed  és válaszd ki az időpontot és én az általad megadott kérdésekre a megadott telefonszámodon és a megadott időben hívlak! Természetesen előtte az általad megadott  e-mailban is értesítelek,

 

Benedekné Ica

info@bineszit.hu