Blog

Szeretném kicsit közelebbről bemutatni a honlapomat

bineszit
bineszit
Szeretném kicsit közelebbről bemutatni a honlapomat
Szeretném kicsit közelebbről bemutatni a honlapomat.
Örömmel veszem a visszajelzéseteket arról, hogy melyik termékem, blogom, videóm volt számotokra hasznos a www.bineszit.hu oldalamon.
Kedves Látogatóim! Szeretném kicsit közelebbről bemutatni a honlapomat.
Örömmel veszem a visszajelzéseteket arról, hogy melyik termékem, blogom, videóm volt számotokra hasznos a www.bineszit.hu oldalamon.
Érdekel a véleményetek!
A honlap Unas alapú, saját magam készítettem, magam szerkesztem.
A főoldalt itt láthatod: https://bineszit.hu/
A kész termékeim itt rendelhetők meg: https://bineszit.hu/kesz-termekek
Ha magad szeretnél termékeket horgolni, ahhoz ajánlom a horgoló csomagjaimat videó segítséggel: https://bineszit.hu/babaruha_horgolo_csomagok
A hírlevél feliratkozóim (https://bineszit.hu/hirlevel) számára rendszeresen küldöm ki a blogjaimat, ezekből itt olvashatsz: https://bineszit.hu/blog
A horgolás videókat magam készítem, ezekből néhányat a honlapomban is beágyaztam, így itt azonnal meg is nézheted: https://bineszit.hu/spg/952463/Nepszeru-videoim
Szakmai segítséghez itt tudsz időpontot foglalni hozzám: https://bineszit.hu/idopontfoglalas
A shopomban kellékeket is találsz, ezekből a legnépszerűbb ez a Körmöcske termékem,https://bineszit.hu/Kormocske-Zsinor-kesziteshez. Ezzel a Kötőbaba-Körmöcskével és a segédtűvel gyerekek is megtanulhatnak zsinórt készíteni amiből nagyon sok mindent lehet összeállítani. ( Pl sapka, edényalátét, sima zsinór horgolt szatyorhoz.... stb.
Hasznos érdekes meglepetés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt bármilyen alkalomra! A zsinór készítés fejleszti a koncentráció képességet, kézügyességet és még sok jótékony hatása is lehet az ilyen fajta kézművességnek bármilyen életkorban.
Nektek van saját honlapotok?
A saját oldalamon mi keltette fel az érdeklődéseteket? A blog alatt kommentben örömmel veszem, ha visszajeleztek vagy a fb posztomnál:
Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, csatlakozni a facebook csoportomhoz és követni a facebook és instagram oldalamat is. Szakmai konzultációra ITT tudsz időpontot foglalni.
 
Üdv, Ica
Bineszit Horgolda