Horgolj Te is Bineszittel ajándékot Karácsonyig

Horgolj-Te is Bineszittel 13+1 ajándék ötlet Hirlevél sorozatomat  2023-ban immár második alkalommal indítottam útjára amelyet a horgolást kedvelőinek készítettem. 

Az ötletekről tájékoztatást  HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS után  kapnak e-mail címükre az érdeklődők.

 

 Horgolj-Te is Bineszittel 13+1 ajándék ötlet Hírlevél sorozatomat  2023-ban immár második alkalommal indítottam útjára amelyet a horgolást kedvelőinek készítettem !

 

Örömmel tájékoztatlak , hogy elkészült a "Hogyan horgolj Bineszittel 13+1 Karácsonyi ajándékot"  sorozatunk melynek az 1.részét a korábban hírlevelemre felíratkozók már megkapták   az e-mail címükre.

 

Az ötletekről tájékoztatást  HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS után  kapnak e-mail címükre az érdeklődők. Az ötleteket,  tudásanyagokat úgy terveztem, hogy a teljesen kezdő horgolók is megtudják horgolni az ajándékokat és akkor  megtapasztalhatják ennek a kézműves tevékenységnek az élményét. Hiszen nem csupán egy horgolt ajándékot készítünk, hanem egy olyan ajándékot amibe belehorgoljuk a legmélyebb érzéseink egyik legfontosabbikát a szeretetünket. 

Ha Te is szeretsz horgolni vagy szükséged lenne pár horgolt ajándék ötletre de nem találtál még kedvedre valót vagy van ötleted  de nem tudod önállóan elkezdenia horgolást és segítségre van szükséged, akkor jó helyen jársz.

Bármelyik kérdésemre a válasz rád is vonatkozik  vagy kérdéseid vannak horgolással kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal kérj ingyenes 15 perc konzultációt vagy írj  az info(kukac)bineszit.hu    e-mail címemre !

 

A tudásanyagok segítségével  teljesen kezdő horgolók is tudnak ajándékot horgolni és megtapasztalhatják ennek a kézműves tevékenységnek az élményét.

Kövesd  a blogomat és az  oldalaimat. Fonal kiválasztással, horgolással kapcsolatos kérdéseiddel Fordulj hozzám bizalommal kérj ingyenes 15 perc konzultációt vagy írj  az info@bineszit.hu e-mail címemre !

Horgolj Te is velünk! 

Benedekné Ica a Bineszit Horgolda megálmodója
www.bineszit.hu